Veterans Day Program

The Postville High School and Middle School Student Councils will be hosting the 41st annual Veterans Day Program. The Program in honor of all Veterans will be held on Friday, November 11 beginning at 10:00 AM in the high school gym.
This year’s Guest Speaker will be Chief Warrant Officer 3 Jay Rekow, a 1995 graduate of Postville High School. There will also be a special presentation for the Quilts of Valor. Along with music from the band and choir departments.

 

High School Schedule
Period

1 – 8:10 – 8:43 (33 mins.)

2 – 8:46 – 9:19 (33 mins.)

3 – 9:22 – 9:55 (33 mins)

Assembly – 10:00 – 11:00

4 – 11:04 – 11:47 (43 mins.)

6 – 11:50 – 12:34 (44 mins.)

Lunch – 12:34 – 12:59

7 – 1:04 – 1:50 (46 mins.)

8 – 1:54 – 2:40 (46 mins.)

9 – 2:44 – 3:30 (46 mins.)

 

Junior High Schedule
Period

1 – 8:10 – 8:43 (33 mins.)

2 – 8:46 – 9:19 (33 mins.)

3 – 9:22 – 9:55 (33 mins)

Assembly – 10:00 – 11:00

4 – 11:04 – 11:29 (25 mins.)

Lunch 11:29 – 11:54

5 – 11:54 – 12:09 (15 mins.)

6 – 12:14 – 1:00 (46 mins.)

7 – 1:04 – 1:50 (46 mins.)

8 – 1:54 – 2:40 (46 mins.)

9 – 2:44 – 3:30 (46 mins.)