1st Day Schedule (8-23)

1st Day Schedule 2018-2019

9-12 Students 1st Day Schedule 2018-2019

 

8:10 - 8:50  ALL 9-12 STUDENTS REPORT TO ADVISOR  

-Show 1st Day Schedule

-Pick Up Schedules

-Student Council Scavenger Hunt

  1.   8:55- 9:18 23 min
  2.   9:21 - 9:44          23 min
  3.   9:47 - 10:10 23 min
  4.   10:13 - 10:36 23 min

Report to Auditorium  Joe Beckman 10:45 - 11:30

  1.       11:35 - 11:59 24 min
  2.  12:03 - 12:27 24 min

Lunch 12:27 - 12:52

  1. 12:55 - 1:11 16 min
  2. 1:14 - 1:30 16 min
Joe Beckman

FACC

5-8         8:30 - 9:15

K-4        9:30 -10:00

9-12       10:45 - 11:30

     

                        

7/8th Grade 1st Day Schedule

8:05 Bell Report to Auditorium

8:10 - 8:30  Auditorium Mr. Knudtson

8:30 - 9:15   Joe Beckman

NO EXPLORATORY COURSES

  1. 9:20 - 9:46 26min
  2. 9:49 - 10: 15 26min
  3. 10:18 - 10:44 26min
  4. 10:47 - 11:13 26min
  5.  11:16 - 11:45 26min

Lunch  11:47 - 12:12 Go to Gym After Lunch

Gym Rules Meeting 12:12 - 12:20

  1. 12:25 - 12:51 26min

GO to Auditorium w/ Mr. Knudtson

  1. 12:54 - 1:30 36min